Nier gedoneerd bij leven ?

Op 18 november 2020 heb ik als ‘nierdonor bij leven’ een nier kunnen doneren aan mijn man. Door deze stap te kunnen zetten, is er voor mijn man en ik een ‘nieuw leven’ met toekomst en mogelijkheden open gegaan. Hier zijn we zuinig op en heel dankbaar voor.

In verband met mijn eigen ervaring wil ik dan ook (nog) meer bekendheid geven aan dit goede doel en de bijdrage die je kunt leveren als ‘nierdonor bij leven’.

Ben jij (of ken jij) iemand (wonend binnen een straal van 15 km van Baarle-Nassau) die als ‘nierdonor bij leven’ een dierbare, bekende of onbekende een ‘nieuw leven’ met toekomst en mogelijkheden heeft geboden?

Bij Massagepraktijk Holistic-Attentio wordt je (als nierdonor) hiervoor lekker in de watten gelegd en kun jij eenmalig gebruik maken van de gratis 60 minuten durende ‘standaard’ massage.

Om hiervoor in de watten gelegd te worden kun je met mij contact opnemen.

Samen met de Nierstichting heb ik mijn actie beter onder de aandacht gebracht.

Zodoende heb ik mijn actie bij de Nierstichting aangemeld. Vindt u mijn actie een mooie actie en wilt u een blijk van ondersteuning achterlaten? Gaat u dan naar: Gratis massage nierdonor bij leven (nierstichting.nl). Hier kunt u een donatie doen waarmee u ook de Nierstichting ondersteunt.

Wilt u meer informatie over niertransplantatie? Kijk dan op: https://nierstichting.nl/leven-met-een-nierziekte/niertransplantatie/