Stoelmassages in bedrijf

Steeds meer bedrijven hechten belang aan de ondersteuning van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Met het aanbieden van de stoelmassages help ik bedrijven en organisaties graag invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid ten behoeve van hun medewerkers.

Tijdens de stoelmassage worden de spieren Stoelmassage15 á 20 minuten behandeld die het meest te lijden hebben aan werkstress en een niet optimale werkhouding. De stoelmassage is een makkelijke, verkorte vorm en biedt een ontspannende massage voor hoofd, nek, schouders, rug, en eventueel armen en handen. De massages worden altijd aangepast aan de wensen van uw medewerkers. Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op een aantal drukpunten die onder andere invloed hebben op gespannen spieren. Hiermee worden blokkades opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd. De stoelmassage heeft hierdoor, naast een ontspannende functie, ook een effectieve functie in het kader van werkstress en eventuele gezondheidsklachten.

Een stoelmassage biedt op korte termijn ontspanning en verlichting. Op de langere termijn hebben bedrijfsmassages als voordeel dat lichamelijke klachten als gevolg van stress en spanning voorkomen kunnen worden. Bedrijfsmassages hebben een positief effect op de gezondheid en de arbeidsbeleving van de medewerkers. Deze persoonlijk aandacht die u als werkgever geeft wordt door uw medewerkers zeer op prijs gesteld. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers gemotiveerd blijven, met plezier bij het bedrijf werken, u ze binnen de organisatie behoud en nieuw talent aantrekt. Dat is heel wat waard voor u en uw medewerkers.

Of het nu om een eenmalige massage gaat of om stoelmassages op terugkerende basis, met de stoelmassages van Massagepraktijk Holistic-Attentio laat u als werkgever zien dat uw medewerkers belangrijk zijn.

Een stoelmassage op het werk is onder bepaalde voorwaarden een vrije verstrekking. U heeft dan als werkgever een Arbo-plan waarvan de stoelmassage deel uit maakt. De stoelmassage vindt onder werktijd plaats, de werknemer betaald geen eigen bijdrage en er is geen spraken van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer. In alle andere gevallen valt de stoelmassage op het werk onder vergoedingen en verstrekkingen binnen de werkkostenregeling. Zie voor meer informatie over de werkkostenregeling stoelmassage op de informatiesite over de werkkostenregeling.

U kunt als werkgever ook er voor kiezen de medewerkers zelf te laten betalen. De kosten voor de stoelmassage kunnen door de medewerker rechtstreeks (incl. btw) aan Massagepraktijk Holistic-Attentio worden voldaan. Maar ook kan er via de loonadministratie verrekend worden. Daarbij kunnen de kosten voor de medewerker lager uit vallen.

Interesse in de stoelmassage? Of wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met mij op.