Nieuws

Zondag 31 december 2023: ACTIE ‘GRATIS MASSAGE VOOR NIERDONOREN’ BEËINDIGD. 

Op 31 januari 2023 heb ik de actie ‘gratis massage voor nierdonoren’ via NVN (Nierpatiënten Vereniging Nederland) opgestart en deze ook op FB en mijn website geplaatst. Recentelijk werd mij door de NVN gemeld dat ze mijn actie in hun tijdschrift Wisselwerking gingen vermelden. Zeer trots was ik dan ook dat ik het artikel aantrof in het tijdschrift Wisselwerking van de maand december 2023. De actie is inmiddels per 31 december 2023 beëindigd.

Zaterdag 16 september 2023: 10 JARIG BETAAN MASSAGEPRAKTIJK HOLISTIC-ATTENTIO

16 September 2013 was de dag dat ik de praktijkdeur van Massagepraktijk Holistic-Attentio opende. De stap om als ZZP-er te beginnen was spannend en onzeker, maar het is de beste stap geweest die ik genomen heb in mijn werkzame leven. 16 September 2023, bestaat Massagepraktijk Holistic-Attentio inmiddels 10 JAAR. Wat vliegt de tijd voorbij! De afgelopen jaren hebben gezorgd voor de groei in nog meer kennis en de uitvoering van mijn massagebehandelingen.  Dankbaarheid naar alle mensen die ik in de afgelopen jaren in mijn praktijk heb leren kennen, mogen ontvangen en behandelen. Het is en blijft gewoonweg een boeiend vak en hoop dit nog jaren met passie voort te mogen zetten.

Maandag 19 juni 2023 t/m woensdag 21 juni 2023:  In de afgelopen drie dagen de zeer interessante cursus over de PSOAS spier gevolgd bij MOOD Massage opleiding te Best. Met deze expertise heb ik nog meer kennis gekregen om mijn cliënten met diverse klachten te kunnen ondersteunen. Weer een mooie toevoeging binnen mijn massagepraktijk.

Woensdag 21 september 2022:  In mei 2021 gestart met de opleiding LIFE COACH. Op 19 augustus 2022 het examen met positief resultaat afgelegd. Op dinsdag 20 september 2022 het diploma ontvangen. Het diploma Life Coach is naast andere behaalde diploma’s een mooie toevoeging binnen mijn massagepraktijk.

Dinsdag 2 maart 2021:  Met ingang van 2 maart 2021 mogen contactberoepen onder beperkende maatregelen weer open.

Na mijn herstelperiode is mijn praktijk vanaf woensdag 3 maart 2021 weer geopend.

Maandag 14 december 2020:  Wederom geld een lockdown in de praktijk als gevolg van verscherpte Corona maatregelen door de Nederlandse regering.

Maandag 16 november 2020:  I.v.m. een operatie en de herstelperiode is mijn praktijk tijdelijk gesloten.

Maandag 11 mei 2020:  Hoera! In verband met een versoepeling van de Corona maatregelen mogen contactberoepen, waaronder mijn praktijk, vanaf maandag 11 mei 2020 weer hun werkzaamheden uitvoeren, weliswaar onder beperkende maatregelen.

Dinsdag 17 maart 2020: De regering in Nederland heeft bepaald dat door de uitbraak van het Coronavirus alle contactberoepen met ingang van 17 maart 2020 hun praktijk tijdelijk moeten sluiten. Helaas zal ik dus ook mijn praktijk tijdelijk moeten sluiten.

Woensdag 29 mei 2019: Vandaag de 6-daagse cursus bindweefsel massage afgesloten. Een geweldige aanvulling voor klachtgerichte massages, waarbij de ontspanning niet uit het oog wordt verloren.

Woensdag 8 mei 2019 en Donderdag 9 mei 2019:  De bijscholing zwangerschapsmassage gevolgd. Weer een mooie toevoeging aan Massagepraktijk Holistic-Attentio.

Februari 2019: Wat enorm blij ben ik om te lezen dat mijn massagepraktijk als 3de best beoordeelde massagepraktijk uit een onderzoek naar voren is gekomen. Voel me heel trots. Hieronder tref je de link aan.

https://www.places.nl/kennisbank/onderzoek-welke-massagepraktijken-worden-het-beste-beoordeeld/

Dinsdag 13 maart 2018:  Vandaag een heel aparte workshop spierenleer gehad. Nu een niet vanuit de boeken maar vanuit de snijzalen van het AMC. Niet alleen de spieren maar ook de huid, beenderen en organen kon je van dichtbij bekijken en aanraken. Een nog beter beeld van de anatomie heb ik hierdoor gekregen.

Mooi en dankbaar dat er mensen zijn die hun lichaam aan de medische wetenschap beschikbaar stellen.

Woensdag 8 november 2017:  Ook dit jaar is mijn licentie als triggerpointbehandelaar weer gewaarborgd! Op woensdag 8 november 2017 is door mij de daarvoor benodigde nascholing (anatomie in vivo-dorsaal) in Utrecht gevolgd. Door deze nascholing beheers ik nog beter de techniek van het uitfilteren en behandelen in mijn onderzoek naar triggerpoints in de spieren.

Voor u als cliënt is dat belangrijk! Zo weet u namelijk dat u te maken heeft met een erkend masseur en triggerpointbehandelaar.

Maandag 19-06-2017 t/m vrijdag 23-06-2017:  Aan de medewerkers van Kober Kinderopvang en de Amarant Groep te Breda ontspannende en energieke stoelmassages gegeven.  Veel positieve geluiden mocht ik vernemen, zoals: ‘door dit cadeautje krijgen we echt de aandacht voor onszelf’.  Om dit te horen te krijgen doet goed.  Heel fijn dat ik aan deze opdracht mijn bijdrage mocht leveren.

Zaterdag 13-05-2017 en zondag 14-05-2017:  Voor de geweldige actie ‘Samenloop voor Hoop Baarle-Nassau-Hertog’ heb ik met plezier mijn bijdrage als sponsor geleverd. Dit vond plaats o.a. in de vorm van het geven van stoelmassages aan de survivors (op de daarvoor bestemde locatie). Voor de survivors is tevens een kortingsbon voor een tafelmassage in de goodiebag gedeponeerd en voor de veiling zijn er ook nog 3 cadeaubonnen voor een tafelmassage van 60 minuten gegeven. De leuke en dankbare respons die ik terug mocht ontvangen na de gegeven stoelmassages stemt me heel blij dat ook ik aan deze mooie actie een bijdrage mocht leveren.

Dinsdag 31-01-2017 en donderdag 02-02-2017:  Een opdracht voor stoelmassages bij een locatie van een grote kinderdagopvang in Breda uit mogen voeren.  Na het geven van de stoelmassages aan de enthousiaste medewerkers, was het directe positieve effect wat dit teweeg brengt te zien en dit kreeg ik ook gelijk van ze als feedback te horen. Naast het verkrijgen van energie waren ze eveneens verbaasd over de heerlijke ontspanning die het bij ze teweegbracht. Voor mij als masseur niet vreemd, maar het blijft altijd mooi om dit te horen. Een leuke opdracht waar ik met veel plezier aan terug denk.

Dinsdag 15 november 2016:  Mijn licentie als triggerpointbehandelaar is weer gewaarborgd! De daarvoor benodigde nascholing (spierkennis) in Utrecht gevolgd.  Zo kunt u bij mij goed terecht voor een triggerpointmassage of triggermix massage.

Zondag 11 september 2016:  Massagepraktijk Holistic-Attentio 2016-09-11-13-01-26heeft met een stand op de Open Dag, ter ere van het 10-jarig bestaan van Hondensportcentrum Nicole te Alphen (NBr.), gestaan. Met een aantal standhouders stonden we op een van de velden van de hondenschool om onze bedrijven te promoten. Ik vond het heel fijn dat ook ik hier gebruik van mocht maken. Naast dat het een heel leuke dag was met diverse activiteiten voor hond en mens, heeft deze dag – mede door de uitleg wat een gemasseerde ontspannen baas voor zijn hond kan betekenen – ook voor mijn praktijk leuke contacten gebracht.

Zaterdag 23 juli 2016: Tevreden kijken we terug naar de derde deelname aan de Midzomernacht fair in Baarle-Nassau. Er werd veel informatie ingewonnen en we hebben leuke contacten gelegd.

foto kraam midzomernacht fair 2016 samen

foto raadspel

Ook dit keer werd er door menig bezoeker meegedaan aan het ‘Raadspel’ waarbij men een gratis stoelmassage kon winnen. Uit de 94 deelnemers zijn er 2 winnaars uit de bus gekomen. Met beide winnaars wordt een afspraak gemaakt voor de gratis stoelmassage.

Zondag 3 juli 2016:  Voor de 2de keer heeft Massagepraktijk Holistic-Attentio op de jaarmarkt van Alphen Nbr gestaan. Op deze jaarmarkt heeft de introductie plaatsgevonden van het nieuw toegevoegde onderdeel voor de praktijk, namelijk: ‘De massageparty op locatie’. De introductie is met positieve aandacht ontvangen. Net als voorgaande jaarmarkten was er ook dit keer een raadspel waar aan meegedaan kon worden. Hierbij viel deze keer een gratis stoelmassage te winnen. Ondanks de vele deelnemers, heeft jammer genoeg niemand de juiste 3 aroma’s goed geraden.  De gratis stoelmassage is dus niet uitgereikt. Deze prijs kan nog altijd gewonnen worden bij de eerstvolgende jaarmarkt waar Massagepraktijk Holistic-Attentio aan zal deelnemen. Deze jaarmarkt betreft de Midzomernachtfair te Baarle-Nassau op 23 juli 2016. U kunt daar nogmaals uw kansen wagen.

20160703-01

November 2015 Na in juli 2015 module 1 van de opleiding Triggerpointcoach in Eindhoven gevolgd te hebben, heb ik op 27 en 28 november 2015 in Assen module 2 van deze opleiding met goed gevolg afgerond. Vanaf dat moment heb ik ook de licentie om als behandelaar de triggerpointmassage toe te passen. Ook sta ik vermeld op de site www.triggerpointcoach.nl als behandelaar.

Zaterdag 18 juli 2015:  Voor de 2de keer op de gezellige Midzomernachtfair te Baarle-Nassau gestaan. Dit keer hadden we een prachtige standplaats. En dat hebben we gemerkt! We kijken er met veel plezier op terug.  

Bestand 19-07-15 13 55 30  Bestand 19-07-15 13 55 49

Zondag 21 juni 2015:  Voor de 1ste keer met een marktkraam op de jaarmarkt in Ulicoten (N-B) gestaan. Ondanks het matige aantal bezoekers,  leuke contacten gemaakt, boekingen kunnen vastleggen en een aantal cadeaubonnen verkocht.

Dinsdag 9, donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2015:  3 Volle dagen stoelmassages gegeven in opdracht van Amarant Breda aan haar medewerkers. Prettig om wederom van de vele positieve reacties zo veel energie te krijgen.

Donderdag 16 april 2015:  Masterclass Ritmische massage gevolgd bij de Holos Academie in Utrecht.

Woensdag 18 februari 2015:  Cursus Hotstone massageInformatiemarkt 1 gevolgd in Amersfoort

Zaterdag 11 oktober 2014:  Deelname infomarkt Cultureel Centrum Baarle-Nassau. De infomarkt werd druk bezocht. Er was veel belangstelling in de massagepraktijk en veel interesse bij de uitleg over de massageondersteuning ter bevordering van het welzijn. 

ZAmhia 1aterdag 15 november 2014: Deelname ‘verwendag’ Amphia Ziekenhuis Breda (locatie Molengracht).  Op deze verwendag Amphia 2stoelmassages gegeven aan mannen en vrouwen die behandeld zijn of worden aan borstkanker. 

Zaterdag 29 en zondag 30 november 2014: Cursus onderarmmassage gevolgd in Eindhoven.

Zondagen: 05-10-2014, 12-10-2014, 19-10-2014, 26-10-2014, 02-11-2014: Cursus aromatherapie gevolgd in Antwerpen.

Kids event 2

Zaterdag 1 november 2014: Deelname Kidsevent te Baarle-Nassau.  Onder het motto ‘kinderen masseren kinderen’ konden kinderen bij de stand van massagepraktijk Holistic-Attentio elkaar een stoelmassage geven. Met veel enthousiasme werd dit door de kinderen ontvangen.

Dinsdag 16 september 2014:  Massagepraktijk Holistic-Attentio bestaat 1 JAAR! In verbandAdvertentie 1 jarig bestaan met het 1-jarig bestaan, bied ik iedereen die nog nooit een massage van mij heeft gehad een kennismakingsmassage aan van 60 minuten en je ontvangt 30 minuten gratis.  Je betaalt dus geen € 40, — maar € 20,– euro!! Ervaar op deze manier wat een goede holistische massage voor je kan betekenen. Deze actie is geldig tot 24 december 2014!

Dinsdag 16 september 2014 en donderdag 18 september 2014 : Stoelmassages gegeven aan 23 enthousiaste medewerkers van kinderdagverblijf Kober te Breda.  

Zaterdag 30 augustus 2014: Bij evenement Stratenloop Het Bels Lijntje in Baarle-Nassau aanwezig om stoelmassages te geven.

Zondag 31 augustus 2014:  Bij fietsevenement De Schakel in Baarle-Nassau aanwezig om stoelmassages te geven.

Zaterdag 12 juli 2014:  Voor de 1ste keer met een marktkraam op de Midsummernightfair in Baarle-Nassau gestaan om informatie te verstrekken over mijn massagepraktijk. 

Zondag 6 juli 2014: Voor de eerste keer met een marktkraam op de  Jaarmarkt te Alphen (N-B) gestaan om informatie te verstrekken over mijn massagepraktijk. 

Opdracht voor 2014: Stoelmassages aan het personeel van Careyn Breda.