Wie ben ik

Mijn naam is Marisela de Jong-Rondeel en vervul met veel plezier mijn werk als masseur. Na een met goed resultaat afgeronde massage-opleiding bij Massage Academie Holos te Utrecht (deze academie leidt op met de Holistische visie) ben ik in september 2013 gestart met de massage praktijk. 

Holistisch wil zeggen dat lichaam en geest een eenheid zijn. Stel dat u even niet lekker in uw vel zit, kan dit op den duur ook een weerslag hebben op uw lichaam. Door middel van mijn massages ondersteun ik u om zowel mentaal als lichamelijk weer in een goede balans te komen. In het dagelijks leven zult u hier zeker profijt van hebben!

Om mijn vakbekwaamheid en professionaliteit als masseur en triggerpoint-behandelaar te waarborgen ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).  Deze belangenvereniging heeft als doel gesteld, het op peil houden en constante verbetering van de kwaliteit van de masseur. In de afgelopen jaren heb ik daarom geregeld cursussen en bijscholingen gevolgd en houd met collega’s intervisies.

DSC_0061