Wie ben ik

Mijn naam is Marisela de Jong-Rondeel, gehuwd en vervul met ontzettend veel plezier mijn werk als masseur. In april 2012 ben ik gestart met een 14 maanden durende massage-opleiding bij Massage Academie Holos in Utrecht. In juni 2013 heb ik dit met goed gevolg afgerond.  Na deze opleiding heb ik eveneens bij Massage Academie Holos de opleiding Stoelmasseur met goed gevolg afgerond. De academie leidt op met de Holistische visie.

Holistisch wil zeggen dat lichaam en geest een eenheid zijn. Stel dat u even niet lekker in uw vel zit, kan dit op den duur ook een weerslag hebben op uw lichaam. Door middel van mijn massages ondersteun ik u om zowel mentaal als lichamelijk weer in een goede balans te komen. In het dagelijks leven zult u hier zeker profijt van hebben!

Om mijn vakbekwaamheid en professionaliteit als masseur en triggerpoint-behandelaar te waarborgen ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).  Deze belangenvereniging heeft als doel gesteld, het op peil houden en constante verbetering van de kwaliteit van de masseur. Hiervoor volg ik jaarlijks cursussen en bijscholingen en houd met collega’s intervisies.

DSC_0061